Over ons

Wie zijn wij

Onze missie als Youth for Christ Arnhem is om gedreven door Gods liefde jongeren op te zoeken, hen te helpen groeien en hoop te bieden.

Het is de plek waar de jongeren uit de buurt naar toe gaan als ze veiligheid zoeken, als ze een luisterend oor nodig hebben, als ze op zoek zijn naar echte liefde en hoop. Het is de plek waar jongeren naartoe komen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Het is de plek waar ze Gods liefde ervaren en de kans krijgen om Jezus te leren kennen.

Door het aanbieden van diverse activiteiten willen we jongeren ontmoeten en relaties met ze opbouwen. Voor de meiden hebben we aparte meidenclub, een aantal avonden in de week zijn jongeren welkom in onze jongerencentrum, we zijn aanwezig op straat met onze Mobiele OntmoetingsPlek. Alle jongeren die wij ontmoeten, geven wij oprechte aandacht.

Youth for Christ Arnhem is onderdeel van Youth for Christ Nederland.

Ons team

Vrijwilligers

Werken bij Youth for Christ is werken met een missie. De missie is: gedreven door Gods liefde zoeken we samen jongeren op. We helpen hen groeien, bieden perspectief en werken met hen aan een volwaardige plek in de samenleving. Door heel het land zetten zich inmiddels al ruim 600 vrijwilligers zich in voor het jongerenwerk van Youth for Christ. Als vrijwilliger bij Youth for Christ doe je mee met verschillende activiteiten en help je in het contact maken met de jongeren.

Wil jij je inzetten voor deze missie door middel van vrijwilligerswerk? Stuur dan een mail, dan nemen wij contact met jou op!

 

 

Word vrijwilliger

Stagiaires

Bij Youth for Christ bieden we ook stageplaatsen aan. Als stagiair(e) doe je mee met activiteiten en maak je contact met de jongeren op verschillende manieren. Je leert veel verschillende vaardigheden op het gebied van jongerenwerk. Je gaat een relatie aan met de jongeren en gaat met hen in gesprek. Daarbij word je serieus genomen en helpen we elkaar door veel samen te werken.

Ben je op zoek naar een stageplaats? Kijk dan hier om te kijken of we stagiaires zoeken.

Stageplekken