Ons team

Lisanne Knoll

Ik ben Lisanne, getrouwd met Bouke en we wonen in Wageningen. Sinds april 2022 ben ik werkzaam als jongerenwerker in Arnhem. Hier richt me vooral op het straatwerk en het meidenwerk. Jongeren staan aan het begin van de maatschappij, ze zoeken naar hun eigen identiteit. Hierbij aansluiten vind ik er leuk en daar een weg in zoeken met ze. Naast mijn werk ben ik actief bezig met planten/bloemen, jeugdwerk in de kerk, creatieve bezigheden en koffie.

Bettina van Ruiswijk - van Brummelen

Mijn naam is Bettina van Ruiswijk, en ik woon in het stadsklooster in Arnhem. Ik ben getrouwd met Timo, ik doe aan krachtsport, ik ben groot fan van Vinted en ik ga graag naar cabaret voorstellingen.
Naast mijn werk voor Youth for Christ werk ik ook voor Tijd voor Actie, daar ben ik MDT coördinator op het Guido in Arnhem. Ik werk graag voor jongeren, omdat ze creatief zijn en je leren om anders naar dingen te kijken. Youth for Christ geeft unieke mogelijkheden als het gaat om jongerenwerk, omdat het bijvoorbeeld de ruimte geeft om dit samen met kerken te doen.
Ik ben benieuwd naar wat ik de komende tijd voor Youth for Christ en voor de jongeren in Arnhem kan betekenen.