Ons team

Eva-Maria van de Geest

Ik ben Eva-Maria van de Geest, teamleider van dit toffe team. Ik ben getrouwd met Henri en we hebben 2 prachtige dochters. Al meer dan 10 jaar ben ik betrokken bij het werk van Youth for Christ. Begonnen als jongerenwerker op een middelbare school in Utrecht en via wat omwegen in 2018 bij YfC Arnhem terecht gekomen. Wat super tof is, want ik woon hier 10 jaar. Ik word onwijs blij van het werken met jongeren, ik geniet van hun oprechtheid en hun zoektocht in het leven. De jongeren die we ontmoeten wil ik graag laten zien hoe waardevol ze zijn en dat ze allemaal talenten hebben die waardevol zijn in onze samenleving. Ik geniet van het aansturen van ons team en sta graag zelf ook nog met liefde op de werkvloer tussen de jongeren.

Roos Anne Bandsma

Roos Anne Bandsma, getrouwd met Wouter en moeder van 3 kinderen en 1 onderweg. Sinds januari 2020 werk ik bij YfC Arnhem en dat bevalt me goed! Hiervoor heb ik gewerkt in de kinderopvang, op een mbo en andere locatie van Youth for Christ. Ik ben onder de indruk geraakt van de veerkracht die naar boven komt in moeilijke situaties. Als jongerenwerker zie ik mezelf als volwassen vriendin; nuldelijns hulpverlener. De dynamiek van zowel groepsgebeuren als individuele veranderingen die spelen in het leven van een jongere, fascineren me. Mijn drijfveer hierbij is om zowel uitnodigend als uitdagend te werk te gaan. Om vanuit Liefde en Leven keuzes te bevragen en aan te moedigen. Ik geniet van de contacten met meiden en jongens bij the Mall en zie uit naar wat er verder nog gaat opbloeien!

Jan Put

Ik ben Jan, woonachtig in Kesteren en ik ben gelukkig getrouwd met Diane. Sinds september 2019 ben ik werkzaam als jongerenwerker bij Youth for Christ in Arnhem. Youth for Christ is een fantastische organisatie met allemaal mensen die hart voor jongeren én voor Jezus hebben. Die combinatie past perfect bij mij. Ik vind het geweldig om te bouwen aan een relatie met jongeren en het allermooiste vind ik om dit te doen vanuit het geloof in Jezus.
Die dingen samen brengen jongeren bij hun echte identiteit. Dat wil en probeer ik de jongeren mee te geven, zodat ze groeien tot de persoon zoals God ze bedoeld heeft.

Bettina van Ruiswijk - van Brummelen

Mijn naam is Bettina van Ruiswijk, en ik woon in het stadsklooster in Arnhem. Ik ben getrouwd met Timo, en hebben een konijn die Habbakuk heet.

Naast mijn werk voor Youth for Christ werk ik ook voor Tijd voor Actie, en ik ben MDT coördinator op het Guido in Arnhem. Ik werk graag voor jongeren, omdat ze creatief zijn en je leren om anders naar dingen te kijken. Youth for Christ geeft unieke mogelijkheden als het gaat om jongerenwerk, omdat het bijvoorbeeld de ruimte geeft om dit samen met kerken te doen.

Ik ben benieuwd naar wat ik de komende tijd voor Youth for Christ en voor de jongeren in Arnhem kan betekenen.

Sandra de Haan

Mijn naam is Sandra de Haan. Ik ben deze zomer twee jaar betrokken bij de organisatie als stagiaire. Ik volg de opleiding Social Work op de HAN. YfC is een erg fijne organisatie voor mijn stage. Ik ben er op deze plek achtergekomen dat jongeren echt mijn doelgroep is. We hebben een ontzettend fijn team waar ik me helemaal thuis voel. We helpen elkaar, werken veel samen, maar hebben ook de grootste lol. Mijn plan is dan ook om nog heel lang betrokken te blijven bij de organisatie, in welke vorm dan ook!