Ons team

Jongeren- en meidenwerker

Lisanne Knoll

Ik ben Lisanne, getrouwd met Bouke en we wonen in Wageningen. Sinds april 2022 ben ik werkzaam als jongerenwerker in Arnhem. Hier richt ik me vooral op het straatwerk en het meidenwerk. Jongeren staan aan het begin van de maatschappij, ze zoeken naar hun eigen identiteit. Hierbij aansluiten vind ik leuk en daar een weg in zoeken met ze. Naast mijn werk ben ik actief bezig met planten/bloemen, jeugdwerk in de kerk, creatieve bezigheden en koffie.

Jongerenwerker

Joren Houter

Ik ben Joren, ik ben 22 jaar, ik woon samen met mijn lieve vrouw in Presikhaaf (Arnhem). Ik heb een hart voor God en voor mensen. Ikzelf heb vroeger ook als hangjeugd rond gezworven door Arnhem, een hoop is veranderd en ik zet mij nu in voor de jongeren, waar mijn ‘jongere-ik’ tussen had kunnen zitten. Sinds eind 2021 loop ik al rond bij Youth for Christ, eerst als vrijwilliger en nu als jongerenwerker. Als jongerenwerker geef ik huiswerkbegeleiding en voer ik ambulant jongerenwerk uit. Naast mijn werk studeer ik theologie aan de Christelijke Hogeschool Ede, ben ik betrokken bij stichting gave en trap ik graag een balletje met vrienden.

Jongerenwerker

Joep Versluis

Ik ben Joep Versluis en ben getrouwd met Judith. Ik ben sinds mei 2023 werkzaam bij YFC als jongerenwerker. ik doe vooral straatwerk waar ik voetbal en activiteiten doe met jongeren/tieners. Door sport en bewegen probeer ik een band op te bouwen. Verder vind ik het tof om actief bezig te zijn(sportschool, voetballen, fietsen, wandelen) en ben ik jeugdleider in de kerk.

Coördinator Netwerk en fondsenwerving

Bettina van Ruiswijk - van Brummelen

Mijn naam is Bettina van Ruiswijk, en ik woon in het stadsklooster in Arnhem. Ik ben getrouwd met Timo, ik doe aan krachtsport, ik ben groot fan van Vinted en ik ga graag naar cabaret voorstellingen.
Naast mijn werk voor Youth for Christ werk ik ook voor Tijd voor Actie, daar ben ik MDT coördinator op het Guido in Arnhem. Ik werk graag voor jongeren, omdat ze creatief zijn en je leren om anders naar dingen te kijken. Youth for Christ geeft unieke mogelijkheden als het gaat om jongerenwerk, omdat het bijvoorbeeld de ruimte geeft om dit samen met kerken te doen.
Ik ben benieuwd naar wat ik de komende tijd voor Youth for Christ en voor de jongeren in Arnhem kan betekenen.

Teamleider

Ineke de Vries

Mijn naam is Ineke de Vries. Ik ben 46 jaar en ik woon met mijn man Chris en onze twee volwassen kinderen in Elst. Als teamleider van Youth for Christ Arnhem doe ik mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat de jongerenwerkers hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Ik vind het belangrijk dat er een plek is waar jongeren zich welkom voelen, waar ze graag zijn. Waar lol gemaakt wordt en waar geluisterd wordt. Ik vind het geweldig dat ik mag werken aan de realisatie van het jongerencentrum in Schuytgraaf. Mijn droom is dat het jongerencentrum straks dagelijks vol zit met groepen jongeren en dat het zal bruisen van de activiteiten!