Doe mee

Doe mee

Youth for Christ is een beweging van mensen met een hart voor jongeren. Wil jij ook dat jongeren de liefde van Jezus leren kennen? Doe mee door te bidden, geven of doen.

Bid mee

Wij kunnen hard werken – en dat doen we ook – maar het is God die de harten van jongeren aanraakt. Binnen Youth for Christ bidden we daarom veel voor onze jongeren. Bid je met ons mee? Dit kan door je aan te melden voor onze nieuwsbrief waar we gebedspunten in zetten voor ons werk in Arnhem.

Maak ons werk financieel mogelijk

Ruim negentig procent van de jongeren in Nederland groeit op zonder de liefde van Jezus. Jouw financiële steun blijft daarom hard nodig. Geef voor onze activiteiten, zodat we jongeren blijven ontmoeten en hen op het spoor van Jezus kunnen zetten.

 

Steun ons

Family

Voel jij je nauw betrokken bij Youth for Christ? Heb jij in het verleden meegewerkt of is jouw leven geraakt door het werk van Youth for Christ, door koffiebars, diaconale jaren, reizen, of het Flevo Festival? En wil jij de verhalen horen en delen, de gezichten zien en luisteren naar wat Youth for Christ nu volop doet? Speciaal voor jou is er dan Youth for Christ Family.

Samen met alle mensen die Youth for Christ Arnhem een warm hart toe dragen willen we twee keer per jaar samen komen op ons family event. Er is dan tijd voor ontmoeting met elkaar, maar ook met de jongeren en vrijwilligers die bij ons komen. Zo willen we iedereen het gevoel bieden om bij de familie van Youth for Christ te horen.

 

Contact ons
YfC Businessclub

Ondernemers

De YfC Businessclub is een netwerk van christelijke ondernemers met hart voor jongeren die hun kennis, kunde en middelen  inzetten voor het jongerenwerk van Youth for Christ.

De YfC Businessclub slaat een brug tussen de wereld van de ondernemer en de wereld van kwetsbare jongeren die Youth for Christ dagelijks ontmoet. We inspireren elkaar met verhalen over jongeren die groeien, hun leven op de rit krijgen of Jezus leren kennen. Het mooiste van de Businessclub is dat alle betrokkenen, ondanks hun verschillende achtergronden, hun hart voor jongeren delen.

Naast dat u onderdeel bent van de Businessclub verbind u zich lokaal aan YfC Arnhem. Regelmatig ontmoet u andere ondernemers die ook aan onze lokale plek verbonden zijn. Samen kijken we waar we onze handen ineen kunnen slaan.

Geïnteresseerd? Meld je aan

Samenwerkingspartners

Youth for Christ Arnhem werkt regelmatig samen met diverse partners om het jongerenwerk goed te laten verlopen. Er is een afstemming met partners in de wijken waar we werken.

De partners waarmee wij o.a. samenwerken:
– Gemeente Arnhem
– Team Leef Omgeving (Elderveld en Schuytgraaf)
– Sociaal Wijkteam
– Power Plug
– AM-supportteam
– Rijnstad
– Pactum
– Sport Bedrijf Arnhem
– Rozet