Beat it

Wat is Beat it?

BEAT IT! is een project speciaal voor meiden tussen de 15 en 18 jaar die dreigen uit te vallen op school. Loop je vast op school en heb jij een kick-start nodig? Dan is BEAT IT iets voor jou! Een halfjaar lang bezig zijn met jezelf en jouw toekomst. Gecoacht door een jonge vrouw die zich in jou herkent. Meelopen met vrouwelijke rolmodellen op een plek die bij jou past. Lijkt dit je wat? Geef je snel op!

Meld je aan

Hoe werken we?

We bieden wekelijks een groepsmoment aan. Dit kan een training op sociaal-emotioneel gebied zijn, een uitje naar het werkveld of een inspirerend verhaal door een vrouwelijk rolmodel. Daarnaast worden de deelnemers gekoppeld aan een vrouwelijke coach die hen motiveert en in hen investeert. Ook is er ruimte voor meelopen in het werkveld aan de hand van de eerder opgedane ervaring.

Aan het einde van dit traject maken ze plannen voor de toekomst en ontvangen ze een certificaat die ze mee kunnen nemen in hun verdere loopbaan. We geloven dat als we deze kwetsbare meiden aandacht geven, in contact brengen met positieve rolmodellen en uitnodigend uitdagen, zij met hernieuwde kracht hun schoolloopbaan aangaan.

BEAT IT wordt gedraaid door twee vrouwelijke professionals en ondersteund door meerdere lokale fondsen.

Coaches (v)

Wij zoeken naar vrouwen die samen met ons willen investeren in de meiden die deelnemen. Vrouwen die interesse hebben om zichzelf beter te leren door intensief contact met een ander. Vrouwen met een open, betrokken en creatieve houding.

Lijkt het je wat? Meld je aan!